Laddar... Laddar...
Westerfjärd.se bilder - tankar - föredrag
allting har sin tid

Presentation

Mats Westerfjärd Jag är född 1958 i Norrköping och är uppvuxen där, förutom några år under tonåren då vi bodde i Etiopien. Sedan 1986 bor jag med min familj strax utanför Gränna. Under hela min yrkesverksamma tid har jag arbetat med människor och möten, med försäljning och rådgivning, i Sverige och utomlands, och sedan 1995 har jag varit anställd på ett av Sveriges ledande pensionsförsäkringsbolag. På grund av att jag drabbades av komplicerad borrelia, och den smärta och problematik som följer, så har de senaste 10 åren inneburit att jag har fått gräva djupare i en del av frågorna som virvlar runt oss i livets villervalla, och sedan 2002 har jag på grund av detta arbetat deltid.

Fotointresset har funnits sen tonåren, men detta att visa mina bilder och dela mina tankar offentligt har kommit långt senare. Jag fick en förfrågan om att dela med mej av mina erfarenheter och tankar runt detta att mitt i livet tvingas omvärdera, vilket jag valde att göra genom att berätta med bilder. Resultatet har blivit att jag med jämna mellanrum har varit ute och föreläst och haft bildvisningar, med målet att inspirera och ge hopp. Läs gärna mer under fliken: Allting har sin tid, föredrag och bildvisning.

Förfrågan om en hemsida har kommit regelbundet, men min förmåga har inte räckt till och inte heller mitt tekniska sinne... men hjälp har kommit i min väg i form av Andy Jonsson, som hjälper mej med det tekniska, och nu tar alltså hemsidan äntligen form.

Välkommen till min hemsida där jag visar några av mina bilder och tankar.

Eftersom livet är föränderligt, kommer säkert hemsidan att vara det också...

Mats Westerfjärd

Föredrag och bildvisning med tema:

Allting har sin tid

Föredraget genomförs som ett bildspel/bildberättelse på ca 45 min. På ett personligt sätt berättar jag om hur en kris kan förändra och fördjupa tillvaron både på arbetsplatsen och som enskild människa, och åhörarna får följa med genom vilsenheten och stormarna i livet fram mot nya mål och nya värderingar. Viktiga ledord i föredraget är målmedvetenhet, möten, perspektiv, fokus, samarbetets dubbla glädje och livets okränkbara värde. Allt detta och mycket mera vävs samman med humor och eftertanke och många känner igen sej i händelser och tankar. Bilderna, som fotograferats av mej själv under den resa som livet hittills bjudit in till, blir en aktiv del av berättandet. Fotointresset har alltid funnits hos mej, och har på senare tid också blivit ett sätt att berätta och kommunicera tankar. Efter bildberättelsen ges alltid utrymme för frågor.

Nu finns också en fotobok med en del av bilderna och tankarna ur föredraget, ute på bokhandelsdiskarna. Den är utgiven på Votum förlag och kostar ca 298:-. Boken är tänkt som presentbok, cafébok eller "bilderbok mitt i livet". Ett annat område där boken och bilderna passar, är som samtalsunderlag eller samtalsstöd.

Föredraget passar utmärkt för föreningar/företag/ledningsgrupper eller andra grupper som arbetar med, eller utvecklar metoder för värderingar och samarbete, ledarskap, företagskultur, personalvård och friskvård. Bildberättelsen fungerar också bra som inslag i konferensdagar eller kick-off dagar där man vill beröra värderingar och vikten av att kunna nyorientera sej.

"Bitterheten lurar på varje nytt blad i almanackan, då är det bättre att lura bitterheten genom att själv ta nya initiativ och gå vidare."

Förhoppningen är att berättelsen/föredraget ska fungera som inspiration och friskvård för tanken.

För att boka en föreläsning och få prisuppgift, ring mej på 036-52900, 070-6006755, eller skicka ett mail till:

För att få några exempel på tankar och bilder, titta gärna under fliken som heter just "bilder och tankar".
Några av mina uppdragsgivare:
Antenn Consulting AB
Bayer AB
Combitech AB
Elektroskandia AB
Halens postorder AB
Lidköpings kommun
Trygghetsrådet
Bilda
Sensus
Svenska kyrkan
Svenska Alliansmissionen
Origo resurs
Scandinavian Photo AB
Team Ortopedteknik AB
 

Bilder och tankar

Här har jag valt att visa ett urval av bilder som jag har satt en liten text till. En tanke eller ett ord som passar bilden, eller något som styr tanken åt ett visst håll.

Vill Du köpa någon eller några bilder, så går det givetvis att ordna. Skicka mej ett , så återkommer jag med information.
Absolut ro .jpg absolut September.jpg absolut Sweden.jpg allting har sin.jpg Andrum.jpg blafrusen hundaxing A3.jpg Delad gladje....jpg en vit logn .jpg kraft fran ovan.jpg Ledningsgruppen .jpg natverk .jpg ogonen pa skaft.jpg Ormens vag .jpg ornens vag pa himmelen.jpg ovan dar .jpg pa ratt kurs .jpg Paus 2 .jpg solitude.jpg Trygg.jpg Varde ljus.jpg Vart ligger ditt Mecka.jpg

Kontaktinformation

Ta gärna kontakt med mej om det är något Du vill fråga om, eller för att boka en föreläsning eller beställa bilder.

Du når mej på följande sätt:
Telefon: 036-52900
Mobil: 070-6006755
E-mail:

Välkommen att ta kontakt!